9 Предстоящи филма на носителите на Оскар, които не трябва да пропускате

|

Наградите вече са раздадени, сега трябва да се подготвяме 12 месеца за следващите. Някои останаха доволни, други са недоволни (спокойно ще дойде и редът на Леонардо ДиКаприо да вземе своя Оскар). Факт е че много талантливи хора, взеха това което им се полага.

Тези таланти си спечелиха заслужените Оскари, а сега се питате какво ще правят след това? Надявайки се всички те да не попадната в класация като
"4 актьора, чиито кариери тръгват надолу след като печелят Оскар". Събрали сме в една статия някои от предстоящите филми през следващите 12 месеца в които ще участват част от спечелилите Оскар.

Дали някой от тях ще спечели 2ри пореден Оскар?

9. How To Train Your Dragon 2 – Кейт Бланшет

Премиера: Юни 13, 2014

Първата част на "Как да си дресираш дракон" може да се каже, че беше нещо като изненада за комедийната анимация през 2010 година. Големият успех ни кара да очакваме Dreamworks' отново да се постарае и да задоволи очакванията ни за една добра комедийна анимация.

Кейт Бланшет не участва в първата част на филма, но носителката на 2 награди Оскар ще озвучава тайнствена героиня, която претендира, че майка на "Hiccup".

8. Interstellar – Матю Макконъхи

Премиера: Ноември 7, 2014

Матю Макконъхи премина от доброто момче в романтични комедии, в един велик актьор, чиято кариера е в своя пик и това доказва, защо точно той спечели Оскар за най-добра мъжка роля. Преди няколко години, кой си мислеше, че това може д се случи? Матю Макконъхи бе номиниран в компанията на Леонардо ДиКаприо, който за 4ти път се разминава с тази награда. Въпреки блестящо изиграната роля от Лео, Матю успя да го изпревари, което говори за голямото му израстване.

Света тръпне в очакване да види следващите роли на Матю Макконъхи, за жалост в момента тя е само една, дълго очаквания филм на Christopher Nolan "Interstellar", който се очаква да бъде голямата изненада за тази година в sci-fi жанра. Матю ще играе ролята на Купър учен, който ще предприеме опасно пътешествие в космоса, остава да се надявам, че отново ще изиграе ролята си по блестящ начин.

7. Fury – Брад Пит, Стивън Прайс

Премиера: Ноември 14, 2014

Брад Пит успя да вземе своя първи Оскар, но не като актьор а като продуцент за филма "12 години в робство". Да това го прави носител на Оскар и да всички тръпнат в очакване какъв ще бъде неговият следващ филм, който ще бъде режисиран от Дейвид Айер. "Fury" е филм с много големи очаквания, но като се има предвид, кои ще участват в неговата направа, то със сигурност ще оправдае очакванията, но да го гледаме първо.

Във филма Брад Пит ще играе прошарен сержант от Втората Световна война с псевдоним "Wardaddy". "Fury" така се казва неговият танк, който е под командването на Брад Пит. Да Той ще бъде гадно копеле с танк, а част от неговият екипаж ще бъде Логан Лерман, Майкъл Пеня и Шая Лебьоф. Това са актьорите, които ще се изправят срещу нацистите. Музиката към филма, ще бъде на Стивън Прайс, който спечели Оскар за "Гравитация".

6. The Hobbit: There And Back Again – Кейт Бланшет

Премиера: Декември 16, 2014

Това е вторият филм с участието на Кейт Бланшет, бъдете спокойни има и трети, но участието й в "The Hobbit: There And Back Again", ще бъде най-очаквано. Всички фенове знаят, че тя ще изиграе ролята на Галадриел. Очакванията за перфектна акьорска игра след спечелването на Оскар, със сигурност ще бъдат оправдани.

В третата част всички ще се обедният за последната битка. Питър Джаксън със сигурност ще се постарае тази битка да бъде запомняща се. Ролята на Кейт, ще бъде малка, но ще даде тежест на мистерията в този фентъзи свят. Със сигурност, това е филм, който милиони не биха пропуснали. А дали ще им а 9 часов маратон с всичките части? А дали ще има хора, които да издържат толкова?

5. Voyage Of Time – Брад Пит

Премиера: 2014

Детайлите около този филм са оскъдни, Terrence Malick ще ни разкаже за вселената, за раждането и смъртта. Брад Пит ще си партнира с Ема Томпсън. Тази комбинация от добър режисьор и добър актьорски състав ни кара да очакваме филм, който трябва да се гледа задължително.

Най-слабият филм на Even Malick са интересни неуспехи, това което знаем със сигурност за Voyage Of Time:
а) Ще бъде невероятно красив и
б) ще бъде невероятно красив
Even Malick и Брад Пит работеха заедно в "The Tree of Life", помните го нали, това ще бъде най-вероятно причината отново Брад Пит да участва във филм на режисьора с различен поглед. Очакваме с нетърпение този любопитен документален филм.

4. Birdman - Еманюел Любецки

Премиера: 2014

Може да не знаеш Еманюел Любецки по име, но със сигурност знаеш неговите филми, той е снимал филми като: "The Assassination of Jesse James By the Coward Robert Ford", "Children of Men", "The Tree of Life" и последният "Gravity", който получи много заслужени награди Оскар. Следващият му проект доста се различава от всички негови до сега, "Birdman" е комедия в която главна роля ще изиграе Майкъл Кийтън, който не за първи път играе супергерой.

Филмът ще бъде режисиран от Алехандро Гонсалес Иняриту (който е и co-writer), ще участват още Ема Стоун и Едуард Нортън. След като и Еманюел Любецки участва като оператор в този микс крайният резултат ще бъде гарантирано впечатляващ.

3. True Story – Брад Пит

Премиера: края на 2014

Продуцентът носител на Оскар Брад Пит - да вече това, можем да го кажем в едно изречение няма да участва като актьор в "True Story",  а отново като проуцент, което означава, че трябва да очакваме нещо специално като продукция. Базиран на меморарите на Майкъл Финкел "True Story" ще събере актьори като Джона Хил, Джеймс Франко, Фелисити Джоунс и Gretchen Mol, и ще разкажа за мъж убил цялото си семейство и се прикрива като журналист.

Ако се чудиш какво значи това и как е станало: прочети книгата или изчакай да излезе филма. С оглед на сюжета всичко изглежда някакъв скандален фарс, но като се има предвид хората въвлечени в направата му, със сигурност ще си заслужава гледането.

2. Cinderella – Кейт Бланшет

Премиера: 15 март 2014

Както ви казах по-горе ще видим Кейт в още една роля, между всички носители на Оскар, тя е актрисата с много участия през тази година. Тя ще участва в римейка на Дисни "Пепеляшка", едва ли филма би привлякъл вниманието на кинофеновете, ако режисьор на филма не бе Кенет Брана, който се справи отлично с "Thor" и "Jack Ryan: Shadow Recruit".

Нали не очаквате Кейт Бланшет да изиграе пепеляшка? Тя ще изиграе злата мащеха. Тя е идеалният избор, като се има предвид натуралната студенина, която излъчва. Пепеляшка ще бъде изиграна от Лили Колинс, а принцът ще бъде Richard Madden. Да се надяваме Дисни да ни представи нещо свежо и уникално в преразказа на тази великолепна класика.

1. Knight Of Cups – Кейт Бланшет, Еманюел Любецки


Премиера: 2015

Предстоящият филм ще обедини силите на две талантливи личности Кейт Бланшет и Еманюел Любецки. Това е 4тото участие на Кейт в следващата година. За жалост няма никакви детайли около филма освен кой ще участва в него, а това е впечатляващо: Кейт разбира се, Крисчън Бейл, Натали Портман, Nick Offerman,  Imogen Poots, Antonio Banderas и прекрасната Teresa Palmer, а режисьор ще бъде Terrence Malick.

Ако познаваш мисленето на Малик сигурно ще се запиташ: "Колко от тези роли ще бъде премахнати в крайния продукт?" отговора е всички или нито една. Начело с Бланшет и Любецки има огромен шанс филма да бъде нещо специално.

Автор

Тагове

Коментари

Borderlands: Тайната реликва
4/10 Още една неуспешна адаптация на видеоиг
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани