Вин Дизел показа първите снимки от Бързи и Яростни 7

|

Милионите фенове на "Бързи и Яростени", чакат с нетърпение да излезе 7мата част. Тяхното любопитство за това как вървят снимките, бе задоволено от Вин Дизел, който във фейсбук страницата си постна снимка с първата сцена от филма. Сцената се снима в Атланта, а "шпионин" сподели видео с Вин Дизел, който благодари на феновете, за това че филмът няма да го има, ако не са те.

Първата сцена е тъжна, след като герои почитат смъртта на своя приятел Хан, който бе убит в края на "Бързи и яростни 6". На снимката виждаме Вин Дизел, Пол Уолкър, Мишел Родригез, Тайръс Гибсън и Лудакрис. Видеото е заснето по време на първия ден от снимките, точно преди камерите да заснемат първата сцена. Видеото е заснето на фона на, който малко по-късно ще бъде заснета снимката.

Подготовката за снимките на "Бързи и Яростни 7", започна малко по-рано този месец. Джеймс Уон, ще бъде човека зад камерата на 7мата част от филма. Ще видим завръщането на Лукас Блек, който участва в третата част на филма, когато зрителя с Хан. Приятеля на Хан, ще се опитва да отмъсти за неговата смърт.

Първата прожекция на "Бързи и Яростни 7" ще видим по кината другото лято.

Автор

Тагове

Коментари

Borderlands: Тайната реликва
4/10 Още една неуспешна адаптация на видеоиг
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани