Децата на Анджелина Джоли ще ядат Буболечки и Кенгуру в Австралия.

|

http://lukedowding.com/20-common-usability-issues-look/

Всички разбрахме, че една от "основните" цели на Анджелина Джоли и Брад Пит е да разведат своята челяд из всяко кътче на света.Идеята разбира се не е лоша, така децата ще се запознаят с много и различни култури. Възпитанието на Анджелина продължава да бъде строго и стриктно, тя иска децата й да се хранят с местната храна където са на обиколка.

Анджелина Джоли приготви цялото си котило и ги доведе с нея в Австралия, където снима последния си филм Ubroken. Превърщайки работното пътуване в семейна ваканция, като се надява да покаже на малките всички туристически забележителности като: Harbour Bridge, Opera House, and Taronga Zoo. Когато обаче идва време за вечеря децата превключват на локален режим и трябва да ядат от местната кухня, като опитат: кенгуру, пица с ему, както и ларви.

Ако се чудите на какво са тези ларви, те са на нощни пеперуди, деликатес на яден от австралийските жени и деца. Когато са сготвени, гъсениците са месо съдържащо много протеини и придобиват жълт цвят като пържени яйца. Но все пак, ние предпочитаме месото на кенгуруто, все пак е МЕСО.

Ако имате проблем с вашите деца, които не ядат всичко и капризничат, задължително се обърнете към Анджелина Джоли, за да ви даде съвет, как тя го прави.

Автор

Тагове

Коментари

Borderlands: Тайната реликва
4/10 Още една неуспешна адаптация на видеоиг
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани