5 Причини защо Бен Афлек не e подходящ за Батман

|

5. Той пасва на Bruce Wayne

Не съм голям комик фен, но имам бегли познания за характера и визията на героите, като например за  Bruce Wayne за това че е добре изглеждащ и много богат. Тези неща трудно биха прикрили предните въплащения в ролята на Батман.

Бен Афлек притежава тези качества и идеално би паснал в ролята на Bruce Wayne. Очевидно
голямата брада от Арго трябва да бъде обръсната. Бен е типичният богат актьор, от който
Брус се нуждае. Неговата коса, чертите на лицето, структурата на тялото и кожата,
притежава голяма част от визията, която очакваме от Bruce Wayne . Сравненията и контрастите, водят до логическия избор за въплъщение в ролята на Батман.

4. Неговите режисьорски умения могат да помогнат на Zack Snyder


Много се забавлявах колко е предвидим Супермен на Snyder, но му е простено все пак е млад
режисьор и има какво още да подобри. Темпото на неговите филми е много променливо и филмите твърде дълги. Бен Афлек има доста силни филми, които са печелили награди като Gone Baby Gone, The Town, и носителя на Оскар Argo.


Zack Snyder трябва да режисира две икони в света на комиксите и неизбежно ще направи някоя глупост, докато се научи на някои неща от Бен Афлек. Този неофициален режисьорски дует, ще донесе на нас феновете нещо добро.

Както знаем Warner Brothers имат желание Бен Афлек да режисира "Лигата на справедливостта", нещо което е изиграла също голяма роля по време на кастинга.

3. Той вече е по-добър актьор


Кариерата на Бен Афлек започна с комедийни роли като Mallrats, Chasing Amy, и Dogma, както по нататък в кариерата участва в два филма под всякаква критика Gigli and Daredevil.

Заедно с режисьорския си успех той придоби и много добри актьорски качества. Като погледнем назад Арго забелязваме много добра актьорска игра от негова страна в ролята на агент под прикритие на вражеска територия. Той се справи много добре като актьор и режисьор. Той ще участва в Runner Runner който излиза по-късно тази година, където се очаква също да се справи подобаващо.

2. Всеки глас на Батман би бил по-добър от този на Бейл


Christian Bale просто има специфичен глас, с който никога не съм си представял, че може да говори Батман. Неговия Батман има едни гробовни тонове, които в един момент стават доста смешни. Това може да го видим в сцената с Жокера в стаят за разпит, когато гласа на Бей звучеше сякаш е изпушил 5 пакета цигари.

Това звучеше също доста смешно: "WHERRRRRE IS THHE BOOOMB RAHHHH GARBLE GARBLE I KNOW YOU WOULDN’T GIVE IT TO AN ORDINARY CITISHUN, WHERRRRRRE IS ITTTT".

1.Ние не избираме режисьора

Нека да си спомни времето, когато в интернет се бе вдигнал шум около Heath Ledger, който
изигра ролята на Жокера, преди което изигра каубой хомосексуалист. Може би само аз, но не видях някой друг да се разгневи на това решение. Вместо това той получи Оскар, честно ако си от тея хипстъри, които търсят само внимание от като казват, че той не го е заслужавал... screw you.

Това се случи нееднократно с Robert Downey Jr. като Iron Man и Anne Hathaway като
Catwoman. Но май е време да приемем реалността и факта, че не ние избираме кой каква роля
да играе и че Бен Афлек бе избран за ролята на Батман, защото някой от Warner Brothers
знае какво прави.

Автор

Тагове

Коментари

Пришълецът: Ромул
7/10 Високобюджетен фен филм за извънземни
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани