„Доста ужасяващ“: Сезон 2 на „Домът на дракона“ ще задълбочи терора, казва мениджърът на продукцията

| |

Продуцентът на „Домът на дракона“ Райън Кондал заяви, че феновете трябва да „очакват неочакваното“ в сезон 2.

снимка: Max

Ръководителят на сериала „Домът на дракона“ Райън Кондал и звездата Оливия Кук са подготвили почвата за поредица от събития, които обещават да помрачат и без това мрачния пейзаж на този популярен сериал. Шоурънърът се закани с още по-ужасяваща сюжетна линия от тази, на която феновете станаха свидетели в дебютния сезон.

В разговор с Entertainment Weekly Кондал намекна за предстоящ катаклизъм, известен сред феновете като „Кръв и жестокост“ - подсюжет, който е толкова мрачен, колкото подсказва и името му. Той заяви:

„Песен за огън и лед“ и „Игра на тронове“ са настроили феновете да очакват неочакваното и да са готови за ужас. Но, да, този е сезон ще е доста чудовищен. Ще видим какво ще направят хората от това, което предстои да се случи.“

снимка: Max

Без да издаваме твърде много, официалният трейлър на сезон 2 даде на зрителите представа за тази мрачна глава. В него бяха показани сенчести фигури, въоръжени с факла и тояга, които си проправят път през скрит проход - сигнал за ужаса, който очаква Алисент Хайтауър, представена от Кук, и дъщеря ѝ, кралица Хелена.

„Домът на дракона“, в който се разглежда цивилната война на Таргериен, известна като Танца на драконите, продължава да изследва ожесточената битка за наследство, която определя тази предистория на „Игра на тронове“. Първоначалният сезон завърши драматично, като Рейнира Таргериен, изиграна от Ема Д'Арси, стана свидетел на смъртта на малкия си син при трагичен инцидент на гърба на дракона, задавайки мрачен тон за предстоящите битки.

Автор

Миша

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Добър еТова е първият филм на
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани