Tulsa King Сезон 2: Всичко, което знаем

| |


Какво знаем за предстоящия втори сезон на сериала Tulsa King на Paramount+? Повече, отколкото си мислите. Сериалът „Тейлър Шеридан“ е един от най-успешните проекти на създателя на „Йелоустоун“, в който не участва семейство Дътън. След като вторият сезон получи зелена светлина почти веднага след дебюта на първия епизод, всички се чудят какво предстои от втората серия на сериала. И така, нека се потопим и да разгледаме какво ще измислят Силвестър Сталоун и неговият криминален екип тази година.

Кой управлява шоуто (буквално)?

Първият сезон на Tulsa King е ръководен от Терънс Уинтър, известен най-вече като създател на Boardwalk Empire и главен сценарист и изпълнителен продуцент на The Sopranos. В крайна сметка се появиха подробности, че Шеридан е уволнил Уинтър, защото Шеридан предпочита „сюжети, ръководени от героите“, докато Уинтър харесва „сюжети, ръководени от героите“. Това се случва през 2023 г., а през февруари 2024 г. Уинтър е нает отново като сценарист, когато стачката на гилдията на сценаристите освобождава място в графика му. Задълженията на Уинтър като сценарист ще бъдат извън прекия поглед на Шеридан. Това звучи като продуктивна работна среда. Макар да не използва конвенционален шоурънър за втория сезон, Шеридан избра Крейг Зиск да наблюдава ежедневните операции в сериала.

За кого става дума?

Филмът „Tulsa King“ на Bosque Ranch Productions, Cold Front Productions, Balboa Productions и MTV Entertainment Studios разказва историята на Дуайт „Генерала“ Манфреди, мафиот, който в началото на историята е освободен от затвора и започва да създава престъпна организация в Тълса, Оклахома, докато се опитва да оправи отношенията си с отчуждената си дъщеря Тина (Татяна Запардино).

Първият сезон на Tulsa King завършва с това, че екипът на Дуайт побеждава конкурентна мотористка банда, водена от Уолтрип (Ричи Костър), след което агентът на ATF Стейси (Андреа Савидж) арестува Дуайт, въпреки, че любовно влечение.

Продукцията е преместена от Оклахома в Атланта

След като екипът се оплаква от условията за снимане в Оклахома, продукцията на Tulsa King, сезон 2, е преместена в Атланта. Въпреки че вече не се снима в местността, където се развива историята, по-голямата гъвкавост на студийните ресурси в Атланта ще предложи повече възможности на екипа да разшири снимачените възможности и да включи повече актьорски таланти за сериала.

Кой ще режисира този сезон?

Вторият сезон не е разкрил много по отношение на логистиката извън това, че Крейг Зиск ще ръководи шоуто, но е напълно възможно той да ръководи поне няколко епизода. Има вероятност да се завърнат режисьорите от първия сезон, сред които са Лодж Кериган, Гай Ферланд, Бен Семаноф и Алън Колтър. Тъй като през последните години Тейлър Шеридан заема повече продуцентска роля в проектите си, предстои да разберем дали ще напише или режисира някой от епизодите на „Кралят на Тулча“.

Кой ще се присъедини към актьорския състав?

Повечето от главните актьори от първия сезон се завръщат, включително Андреа Савидж в ролята на Стейси Бийл, Джей Уил в ролята на Тайсън, Мартин Стар в ролята на Боди, Макс Касела в ролята на Арманд Труизи, Дана Дилейни в ролята на Маргарет и Доменик Ломбардоци в ролята на Чики Ивернизи. За втория сезон Анабела Сьора и Татяна Запардино са включени при постоянните роли в сериала, а Франк Грило е най-голямото ново попълнение в актьорския състав. Грило ще играе Бил Бевилакуа, мафиот от Канзас Сити и противник на Дуайт Манфреди на Сталоун.


Кога ще го видим?

Продукцията на втори сезон започна на 1 април 2024 г., така че е малко вероятно сериалът да се завърне в ефир по-рано от края на есента на тази година. Първият сезон дебютира през ноември 2022 г., така че може да ни очакват счупени кости и мафиотски шеги точно навреме за този Ден на благодарността.

Останете на линия с filmitena.com, докато научаваме повече за втория сезон на Tulsa King и всички други ваши любими сериали. Какво очаквате да видите в предстоящия сезон на „Tulsa King“? 

Автор

Симо

Тагове

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Добър еТова е първият филм на
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани