Елизабет Мос и "Блумхаус" разработват продължение Невидимия

| |


Филмът „Невидимия“ на сценариста и режисьора Лий Уанъл излезе по кината само две седмици преди пандемията да затвори света през март 2020 г., но въпреки това филмът успя да спечели над 144 милиона долара в световния бокс офис с бюджет от едва 7 милиона долара. Така че не е изненада да чуем, че се работи по продължение, изненада е само, че отнема толкова много време, за да се пристъпи към реализация. По време на интервю за подкаста Happy Sad Confused звездата от „Невидимия“ Елизабет Мос потвърди, че „Невидимия 2“ е в процес на разработка - и е все по-близо до това да стане реалност!

Когато стана дума за продължението, Мос каза: „Бих казала - и като казвам ние, имам предвид Blumhouse и моята продуцентска компания [Love & Squalor Pictures] - че сме много близо до започване на снимките. А, ме кара да се чуваствам прекрасно. Със сигурност сме твърдо решени да продължим тази история.

Уанел създава „Невидимия“ като модерна история за мания, вдъхновена от класическото чудовище на Universal. Сесилия Кас (Елизабет Мос) бавно започва да изгражда наново живота си след смъртта на бившия си приятел, който я е насилвал (Оливър Джаксън-Коен). Но не след дълго тя започва да се пита дали той наистина си е отишъл.

В момента Уанъл и Blumhouse Productions работят по рестартирането на друг класически филм на Universal Monsters - „Човекът вълк“. Водещият на „Happy Sad Confused“ Джош Хоровиц попита Мос дали има някакво участие в този проект, а тя отговори: „Бих искала... Бих се радвала на това. Мисля, че това е идеята на Universal в бъдеще, ако „Човекът вълк“ върви добре, е да съживи тази вселена, но не, за съжаление не са ме канили да участвам в „Човекът вълк“, но ако успеем да осъществим това продължение, тогава може би ще можем да създадем нова вселена!

Така че Мос не само е отворена да се завърне за „Невидимия 2“, но и сякаш се надява на кросоувър „Невидимия“ и „Човекът вълк“! Всичко това ми звучи страхотно; наистина ми хареса старият франчайз за Невидимия, така че съм напълно съгласен с повече филми за Невидимия.
 

Автор

Симо

Коментари


6/10 Губи се същносттаТози филм не
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани