10 сцени, които актьорите отказват да заснемат

| |

8. Мишел Родригес отказва да снима любовен триъгълник с Пол Уокър - The Fast & The Furious

Мишел Родригес е подписала договора за ролята на Лети във франчайза "Бързи и яростни", сценарият е завършен и продукцията трябва да започне, когато се оказва, че тя не може да се ангажира с важна сцена.

В първоначалния сценарий Лети трябваше да бъде част от любовен триъгълник с партньора си Доминик Торето (Вин Дизел) и най-новия член на фамилията, полицая под прикритие Брайън О'Конър (Пол Уокър).

Но Родригес има сериозни опасения относно тази сюжетна линия, като смята, че преди всичко тя няма смисъл за героинята ѝ, и предложи на продуцентите ултиматум - да се откажат от подсюжета или тя ще развали договора си и ще си тръгне. Тя каза:

"Реалистично ли е латиноамериканско момиче, което е с най-алфа-мъжкия от алфа-мъжете, да му изневери със симпатично момче? Трябваше да се възпротивя. В общи линии се разплаках и казах, че ще се откажа: "Не ме съдете, моля ви - съжалявам, но не мога да правя това пред милиони хора". Целият смисъл на това да бъда актриса е, че мислех, че трябва да изживея една мечта. А аз не мечтая да бъда к*рва! А вие?!"

И Родригес е напълно права - ако не друго, любовният триъгълник щеше да натовари филма с ненужен мелодраматичен багаж и да опетни завинаги връзката на Лети и Дом.

Автор

whatculture

Коментари

Пришълецът: Ромул
8/10 Отговаря на всички изисквания и дава мал
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани