Чарлийз Терон, Сунг Канг се завръщат в "Бързи и яростни 10"

| |

Вин Дизел ще бъде заобиколен от познати лица в "Бързи и яростни 10".

След като обяви, че "Fast X" е заглавието на следващия филм и в момента е в процес на разработване, Universal Pictures потвърди пред TheWrap много от завръщащите се актьори, които ще се присъединят към Дизел в следващото приключение.

Чарлийз Терон, Сунг Канг, Тайрийз Гибсън, Мишел Родригес, Крис "Лудакрис" Бриджис, Натали Емануел и Джордана Брустър ще са част от новия филм.

Терон дебютира в "Бързи" като антагонистката Шифър в "Съдбата на яростните" от 2017 г., героиня, която бе привлякла Дом Торето в злодейския си екип, и повтори ролята си в "F9". В края на този филм обаче Шифър се измъкна, оставяйки отворена вратата за още история, която да разкаже в "Бързи Х".

Междувременно Канг се завърна триумфално във франчайза като Хан в "F9". Героят се появи за първи път в "Бързи и яростни: Токио дрифт", но се оттегли след "Бързи и яростни 6" - 2013 г. заради смъртта на героя си. След значителното настояване на феновете да видят #Justice4Han, героят беше обявен за много жив в "F9" и ще продължи в следващия филм.

Сред новите участници за "Бързи Х" са Джейсън Момоа, Даниела Мелхиор и носителката на "Оскар" Бри Ларсън, но техните герои не са оповестени.

"F9" беше светъл лъч в боксофиса през 2021 г., като събра над 720 млн. долара в световен мащаб след премиерата си през юни.

"Fast Х" в момента е в процес на разработване, като режисьорът Джъстин Лин ("F9") се завръща, и се очаква да бъде пуснат по кината на 19 май 2023 г.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Автор

thewrap

Коментари

Borderlands: Тайната реликва
4/10 Още една неуспешна адаптация на видеоиг
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани