Джулиен Хаф (Julianne Hough)

| | |
Родена
July 20, 1988 - Salt Lake City, Utah, USA

Всички филми на Джулиен Хаф (Julianne Hough)

Всички филми и роли на Джулиен Хаф (Julianne Hough)

Актриса - One Hit Wendy - Wendy
Hit Job(2021) - Hadley
Fresh Holiday Moments with Derek & Julianne Hough(2020)
Royalties(Сериал)(2020) - Gabriella Lamboni
Dolly Parton's Heartstrings(Сериал)(2019) - Jolene
Bigger(2018) - Betty Weider
The Steam Engines of Oz(2018) - Locasta (voice)
Speechless(Сериал)(2016) - Miss Bloom
Grease Live!(2016) - Sandy Young
Dirty Grandpa(2016) - Meredith
Another Curve(Късометражен)(2015)
Curve(2015) - Mallory Rutledge
Paradise(2013/I) - Lamb Mannerheim
Safe Haven(2013/I) - Katie
Rock of Ages(2012) - Sherrie Christian
Footloose(2011) - Ariel
Burlesque(2010/I) - Georgia
Julianne Hough: That Song in My Head(2008) - Julianne Hough
Harry Potter and the Sorcerer's Stone(2001) - Hogwarts Schoolgirl (uncredited)

Мини Биография

Джулиана Хоф, носителка на наградата "Еми", е известна на публиката по целия свят с успехите си в света на киното, телевизията и музиката. Тя стана известна почти за една нощ като двукратна професионална шампионка в най-рейтинговото предаване на ABC "Dancing With the Stars", след което безпроблемно премина към награждаван изпълнител и остави следа в света на киното, призната от Националната асоциация на собствениците на театри за изгряваща звезда на годината на конгреса CinemaCon 2011.

През 2013 г. Джулиана играе главната роля срещу Джош Дюамел в "Safe Haven" на Никълъс Спаркс, режисиран от Ласе Халстрьом, който оглавява боксофиса при премиерата си на Свети Валентин и ѝ носи номинация за наградата Teen Choice. Преди това тя се снима срещу Ръсел Бранд и Октавия Спенсър във филма "Рай" на Диабло Коуди, с което отбелязва режисьорския дебют на носителката на "Оскар". Изпълнява ролята на Шери Кристиан, главната женска роля във филмовата адаптация на международната музикална сензация "Rock of Ages", част от суперзвезден актьорски състав, включващ Том Круз, Алек Болдуин, Ръсел Бранд и Мери Джей Блайдж. Тя влиза в заглавията на вестниците, като печели желаната главна женска роля в римейка на класическия филмов мюзикъл "Footloose" на Paramount през 2011 г., а критиците хвалят изпълнението ѝ във филма. Дебютира в киното в звездния ансамбъл на мюзикъла "Бурлеска" на Screen Gems, където работи заедно със звезден актьорски състав, включващ Шер, Кристина Агилера, Стенли Тучи, Кристен Бел и Кам Гигандет. Неотдавна се появи в комедията "Dirty Grandpa" с Робърт де Ниро и Зак Ефрон, а след това ще се снима в ролята на фитнес пионера Бети Уейдър в предстоящия филм "Bigger".

На 31 януари 2016 г. Джулиана сбъдва мечтата на живота си да изиграе ролята на Санди в хита на критиката и рейтингите на телевизия FOX - "Grease Live!", който е номиниран за 10 награди "Еми" и печели четири награди, включително за изключителна програма за специални класове. В изпълнение на Джулиана и актьорския състав разтърсващата "You're the One That I Want" спечели наградата на MTV за най-добър музикален момент, побеждавайки такива тежки изпълнители като "Beauty and the Beast" на Ариана Гранде и Джон Леджънд, "Can't Stop the Feeling" на Джъстин Тимбърлейк и дуета на Райън Гослинг и Ема Стоун "City of Stars" от "La La Land".

През 2014 г. Джулиана и брат ѝ Дерек продуцираха, режисираха и участваха в турнето MOVE Live, което разпродаде театрите в цяла Северна Америка. Те последваха този успех с изцяло нова продукция през лятото на 2015 г., която включваше вокални изпълнения на Джулиан и Дерек на живо в допълнение към свежа, вълнуваща хореография с участието на суперзвездните братя и сестри и танцьорите от MOVE Company.

През 2017 г. те отново тръгват на път с MOVE Beyond Live on Tour - най-голямото и най-добро шоу досега, с чисто нова сценична продукция, вдъхновена от елементите - земя, вятър, огън и вода - които дуото вплита в свежа, силно въздействаща хореография, която само те могат да направят. Шоуто пренесе феновете на пътешествие с танц и музика, черпейки вдъхновение директно от четирите елемента като изследване на човешката връзка с природата. Към двойката се присъединиха танцьорите от Move Company за групови изпълнения в стилове, вариращи от бална зала и степ до салса и хип-хоп и всичко между тях.

През 2015 г. Джулиана стартира своя лайфстайл уебсайт и блог, Jules.

Родена артистка, Джулиан Хоф (произнася се "Хъф") винаги е обичала да пее, танцува и играе. На 10-годишна възраст й се предоставя възможност да учи сценични изкуства в Лондон, което утвърждава нейната яростна независимост и е началото на период на интензивно обучение и образование. На 15-годишна възраст се завръща в Юта и след като завършва гимназия, се премества в Лос Анджелис, за да преследва мечтите си за кариера в развлекателната индустрия.

Бързо спечелила солидна репутация заради таланта, дисциплината и професионализма си, Джулиана има нужда от по-малко от месец, за да получи работа като танцьорка в игралното шоу на ABC "Покажи ми парите", а скоро след това се присъединява към турнето на "Dancing With the Stars" като танцьорка в компанията, преди да се присъедини към актьорския състав на хитовата поредица в четвъртия сезон на шоуто, където е в двойка с двукратния носител на златен олимпийски медал Аполо Антон Оно. Отново прави турне с трупата, преди да се завърне в хитовото шоу за сезони от пети до осми, като си партнира с шампиона от състезанието "Инди" Хелио Кастроневес, комика Адам Карола, актьора Коди Линли и кънтри певеца Чък Уикс. Хоф остава най-младият танцьор, печелил състезанието два пъти с партньорите си Оно и Кастроневес. Уменията ѝ на хореограф доведоха и до сътрудничество с Гуен Стефани в клипа на певицата "Wind It Up".

Джулиана печели номинации за "Еми" през 2008 г. и 2009 г. за най-добра хореография за работата си в шоуто, а през 2015 г. печели "Еми" за хореографията, заедно с брат си Дерек и Тесандра Чавес, на запомнящото се изпълнение на певицата и Дерек на песента "Elastic Heart" на Sia, изпълнена на живо от певицата и автор на песни.

След оттеглянето си от "Танцувай със звездите" Джулиана се появява няколко пъти в шоуто, за да рекламира филмите си и като гост-съдия. Тя развълнува феновете, когато се завърна на пълен работен ден в балната зала като съдия за три хитови сезона през 2014-15 г. и отново през есента на 2016 г. и пролетта на 2017 г.

Дебютният самостоятелен албум на Джулиана, издаден от Universal Music Group Nashville през 2008 г., заема първо място в класацията Billboard Country и влиза в Billboard 200 под номер 3, отбелязвайки най-високия дебют за кънтри изпълнител от 2006 г. насам. Първите ѝ два сингъла от албума - "That Song in My Head" и "My Hallelujah Song" - се изкачват нагоре в кънтри класациите и тя печели първите си две награди на Академията за кънтри музика през 2009 г. за най-добра нова вокалистка и най-добър нов изпълнител.

През 2009 г. Джулиана тръгва на път за първи път като изпълнител и открива концертите на суперзвездата Брад Пейсли, а по-късно прави турне с Джордж Стрейт, като изнася над 100 концерта. Вторият ѝ албум, The Julianne Hough Holiday Collection, се превръща в незабавна празнична класика за легионите ѝ фенове и се разпространява ексклузивно в Target.

През 2009 г. Джулиан участва и в първото си фитнес DVD, "Cardio Ballroom", първото от поредица, създадена да мотивира както начинаещите, така и ентусиастите на дансинга. Второто, "Just Dance!", излиза през 2010 г. и също оглавява класациите за продажби в продължение на месеци.

През 2012 г. тя създава собствена линия обувки, Julianne Hough for Sole Society, в сътрудничество с водещия дизайнер на дамски обувки Винс Камуто и е много търсена в света на рекламите и одобренията, като международен говорител на Proactiv Solution, а преди това като официален говорител на Venus Embrace, съавтор на техния "Наръчник на богинята за сближаване" за маркетинговата кампания на компанията през 2009 г. Тя участва в емблематичния филм "Имате ли мляко? Campaign и изпя актуализирана версия на темата на дъвките Juicy Fruit на Wrigley's, "The Taste is Gonna Move Ya", като в момента работи по множество международни кампании.

Джулиана има дългосрочно партньорство с MPG Activewear, което беше представено с 12 любими модела, курирани и подбрани от Джулиана от колекцията на популярната линия за пролет/лято 2016 г., а сега включва тримесечни колекции, проектирани от Джулиана. Тя е лице на ароматите на Giorgio Beverly Hills, с които се отбелязва 35-годишнината на емблематичната марка и неотдавнашното представяне на Giorgio Beverly Hills Glam. Джулиана е изпълнителен продуцент и тя и Дерек водят специалния семеен филм за Деня на благодарността на Disney, излъчен по ABC през ноември 2016 г., както и "Вълшебното коледно тържество на парковете на Disney", излъчен на Коледа и номиниран за награда "Еми". През май 2017 г. Джулиана е изпълнителен продуцент и ко-водещ на конкурса "Мис САЩ" за втори път.

В допълнение към изпълнителската си кариера Джулиан е активна и в широк спектър от филантропски начинания, благотворителни и хуманитарни дейности. Джулиан обединява усилията си с кампанията Kind Campaign, за да създаде и проведе Kind Camp, който дава възможност и насърчава момичетата да бъдат уверени, красиви жени и да изкорени тормоза на момичета срещу момичета. Нейните благотворителни връзки варират от многобройни каузи и организации, които служат на жените и момичетата, до такива, които са подхранвани от страстта ѝ към кучетата и други животни през целия ѝ живот, наред с много други. - И.И. превод

Коментари

Пришълецът: Ромул
8/10 Отговаря на всички изисквания и дава мал
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани