Лошите момчета Уил Смит и Мартин Лоурънс отново заедно на екрана


10.2.2016 22:35 | 1492

През 1995 година екшън-комедията „Лоши момчета“  стартира три обещаващи кариери.

Епизодите на комедийният сериал на NBC “ Свежият принц на Бел Еър“ са към края си и „Лоши момчета“ е първият истински тест за Уил Смит, показващ  дали любовта към комика и певеца може да се пренесе и на големия екран. Мартин Лоурънс е в подобна позиция с ролята си в сериала „Мартин“, но с липса на голям опит в киното. И разбира се трета кариера е на млад, тогава все още неизвестен режисьор на музикални клипове Майкъл Бей, мечтаещ  да стане световно исвестен. Ясно е, че „Лоши момчета“ става бокс офис хит. Филмът изтрелва Смит в А листата на холивудските актьори, осигорява на Лорънс  главни роли в комедийни хитове през следващото десетилетие, а Бей се превръща в бъдещ любимец на публиката с хитове като „Пърл Харбър“, „Скалата“, „Армагедон“, „Трансформърс“ и много други. Както може да се предположи тримата изпитват специални чувства към филма, донесъл им световна слава.

През 2003 година продълженето бележи още по-голям финансов успех. За трети филм се говори от много време, но проектът най-накрая стана официален миналата година. Дори е обявен и четвърти филм. Но въпросът беше дали Смит и Лорънс ще завърнат отново в ролите на забавните ченгета. Е, отговорът вече е ясен. Уил Смит наскоро потвърди в радио интервю, че харизматичното дуо „определено“ ще се завърне с гръм и трясък. Като се има в предвид, че комедията е планирана за 2017 година, от „Универсъл“ нямат много време и варианти за други главни актьори в случай, че звездите се откажат поради други ангажименти.

Феновете могат да са спокойни за сега, въпреки че не е ясно дали Смит и Лоурънс ще участват и в четвъртия филм. Най-вероятно Майкъл Бей ( този път като продуцент) ще иска първо да възроди френчайза и след това да повери ролите в чевтъртия филм на нови звезди. Ако се случи точно това, мераклиите за ролите ще са доста, имайки в предвидвид възхода на кариерите на техните предшественици. По план „Лоши момчета 3“ трябва да се появи по екраните на 17.02.2017 година. „ Лощи момчета 4“ е с премиера 03.07.2019 година.

Източник : Comic Book

Актьори / Режисьори

A B C D E F G H
I J K L M N O P
Q R S T U V W X
Y Z

Блог

7 Известни филмови сцени, които съществуват само, за да спестят пари - 5


Една от най-милите сцени във филма Роки / Rocky (1976) включва италианския жребец ...

Те питат

lili.ilieva Jul 8 2017 2:00AM


защо немога да гледан онлйн от този сайт

Повече...

Попитай Всички въпроси

Жанр

Star Wars Millenium Falcon c-3po bb-8 stormtrooper helmet

Коментари

CMo Apr 3 2016 8:24PM


The Equalizer / Закрилникът
Добър филм, гледа се на един дъх. Много прилича на "Твърде Лично" и филмите със Стивън Сегал. ...
Повече...