Официално: Аватар се сдобива с очаквано продължение


8.2.2016 18:59 | 894

Снимките на Аватар 2 започват април 2016 година в Нова Зеландия. Първоначалната дата за премиерата на филма бе отложена (първоначално се очакваше  да излезе Декември следващата година) поради факта че Джеймс Камерън дори не е започнал работа по проекта.

С обявяването на точна дата, в бъдеще очакваме повече информация за актьорския състав. Сам Уортингтън сигурно благодари на съдбата, като се има предвид факта че кариерата му търпи застой в последно време. Той не успя да си намери място в големите холивудски хитове през последната година, като за последно го гледахме да катери заснежените върхове в приключението  „Еверест‘‘, заедно с Джейк Гиленхал и Джейсън Кларк.

В предишни интервюта Камерън е споделял, че продължението на блокбъстъра ще се фокосира и ще разкрие повече относно океаните на опасната планета Пандора. По този начин действието ще се пренесе от джунглите, към места и събития които феновете не са виждали досега. Повече детайли ще бъдат разкрити в бъдеще. Въпреки че са минали 7 години от излизането на филма, едва ли може да се говори за липса на интерес от страна на зрителите. Все пак „Аватар“ е един от най-печелившите филми в историята на киното.

„Аватар 2“ нама точно определена премиерна дата, но се очаква да е някаде през 2018 година. 9 години след излизането на първия филм. Ще очакваме повече информация  в идните месеци.

Актьори / Режисьори

A B C D E F G H
I J K L M N O P
Q R S T U V W X
Y Z

Блог

7 Известни филмови сцени, които съществуват само, за да спестят пари - 7


Хората го нарекоха смразяващ, двусмислен, провокативен, но ето още една дума за финала на ...

Те питат

GiovanniSt Sep 13 2017 9:18PM


Филми на Луи Де Финес

Повече...

Попитай Всички въпроси

Жанр

Star Wars Millenium Falcon c-3po bb-8 stormtrooper helmet

Коментари

CMo Jun 20 2017 1:34PM


Cars 2 / Колите 2
Пред угрозата съм да гледам Cars 3, за това трябваше да гледам Cars 2... не че това щеше да промени ...
Повече...