„Последните джедаи” се очаква да бъде най-дългият филм за „Междузвездни войни“


4.10.2017 21:27 | 1922Междузвездни войни: Последните джедаи / Star Wars: The Last Jedi (2017), вероятно ще бъде най-мащабният от всички в поредицата, както и водещ във тайминга, спрямо останалите епизоди.

Нова информция относно продукцията излезе в официалния сайт на кино-оператора Cineworld, а именно – лентата на епизод VIII ще е с дължина 150 минути или точно 2 часа и 30 минути. Разликата му не е много по-голяма от Междузвездни войни: Силата се пробужда / Star Wars: The Force Awakens (2015)  - 135 минути, но е на заслужено челно място пред всички филми от сагата.

Досега на първо място беше Междузвездни войни: Епизод II - Клонираните атакуват / Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) – 142 минути, а на последно -  Междузвездни войни: Епизод IV - Нова Надежда / Star Wars (1977). Всъщност, в оригиналната трилогия са класирани най-кратките филми от цялата поредица, но с увеличаването на сагата се увеличава и времетраенето на всеки епизод.

Не трябва обаче да приемаме тази информция за чиста монета, защото все още няма официално потвърждение от продуцентите - Lucasfilm Ltd. Информцията, предоставена от Cineworld, може да е предположение или спекулация. Все пак ни се иска да вярваме, след като Раян Джонсън (режисьор на Междузвездни войни: Последниите джедаи) обяви, че снимките на продукцията са приключили минала седмица. Изглежда напълно логично времето на филма да удължено, като дори и да оставим на страна приключенията на Рей и Люк, можем да вярваме на подобно твърдение, поради многото герои и тяхното развитие в сагата – мисията на Фин и Роуз в Канто-Байт, битката на Крейт, нови герои, нови злодеи...

Нямаме търпение да научим повече за епизода от новия трейлър, който очакваме на 9 Октомври 2017 г. Ако съдим по модела на промотиране на Междузвездни войни: Силата се пробужда / Star Wars: The Force Awakens (2015), можем много скоро да очакваме и пускането на билети в продажба за примиерата на Междузвездни войни: Последните джедаи / Star Wars: The Last Jedi (2017), която е планувана за 15 декември 2017 г.

От Михаела Гаджева

Правила за ползване


Съгласно Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) запознайте с правилата за ползване на FILMITENA.COM. Научи повече

Актьори / Режисьори

A B C D E F G H
I J K L M N O P
Q R S T U V W X
Y Z

Последно препоръчани

Блог

Защо Марк Хамил почти отказва да участва в следващите филми за "Междузвездни войни"


Появата на Люк Скайуокър в последните мигове на Междузвездни войни......

Жанр

Коментари

CMo Jun 21 2017 10:48AM


Nocturnal Animals / Хищници в мрака
Още един от значимите, според мен, филми на 2016 година.😊 Първите 5 минути на този филм, ме ...
Повече...