Бен Афлек горд от „своя“ Батман


24.3.2016 18:33 | 1482

Бен Афлек се сблъска с убийствен критицизъм, когато стана ясно, че ще влезе в ролята на Батман във „Батман срещу Супермен:Зората на Справедливостта“. Интернет беше препълнен с забавни картинки, колажи, петиции и какви ли не щуротии осмиващи актьора. Но това не беше изненада. С успеха на трилогията за черния рицар на Кристофър Нолан и превъплъщението  на Крисчън Бейл в човека прилеп, летвата бе вдигната много високо. А и Бен вече имаше една не особено успешна роля на супергерой в „Дявола на доброто“( Daredevil – 2003 г.). Феновете не искаха и да си помислят, че той може да е следващия рицар на нощта. Но с времето нещата се поуспокоиха.

„Батман срещу Супермен:Зората на Справедливостта“ се очертава като едно от хитовите заглавия тази година. А и свързването на двате поредици (на Батман и Супермен) предизвиква голям интерес и внимание. Естествено все още има негативно настроени зрители, който са издали присъда преди дори да са гледали филма. Но да не забравяме,че имаше огромно недоволство и когато се разбра, че Хийт Леджър ще играе Жокера в „Черният рицар“, а след това видяхме какво се случи.

Бен Афлек заяви наскоро  в интервю за „The LA Times“, че се чувства спокоен и горд от филма и няма търпение да разбере отзивите на публиката. Дали той ще се превърне в хит или ще е поредното разочарование, предстои да разберем.

 

Автор: Виктор Кърджиев

Актьори / Режисьори

A B C D E F G H
I J K L M N O P
Q R S T U V W X
Y Z

Те питат

shushu mushu Aug 15 2017 4:40PM


Моля да ми препоръчате филм с неочакван край.

Повече...

Попитай Всички въпроси

Жанр

Star Wars Millenium Falcon c-3po bb-8 stormtrooper helmet

Коментари

CMo Mar 20 2016 1:13AM


Jennifer's Body / Страстите на Дженифър
Тийнеджърски ужас, ако не са двете страшно красиви актриси Меган Фокс и Аманда Сийфрид, филмът не е ...
Повече...