3-те най-луди подписки на филмови маниаци изпращани до Белия дом


9.3.2016 19:24 | 1510

Това са най-лудите подписки на фенове изпращани до Белия дом. Без значение дали ви изглеждат глупави, странни или невъзможни – те са реалност. В днешно време е нужно само една откачена идея и интернет за да събереш хиляди последователи и тя да придобие популярност. И докато някои са оригинални и интересни, други са просто безумни.

Ето го и топ 3:

3. Да се легализира бракът между хора и анимационни герои

Не е странно, че тази идея тръгва от Япония. През 2008 година, мъж отправя искане към правителството да му разреши да се ожени за популярна манга героиня. Няколко години по-късно такова запитване постъпва и в Белия дом.

Оригиналната петиция сбира около 1000 подписа, но вече не може да се открие в интернет. Може би мераклиите вече са се отказали, но е факт, че през 2009 година се състоя сватбена церемония между човек и виртуална героиня (отново в Япония), с хиляди зрители като свидетели в интернет.

2. Да се направи парк с истински динозаври (Джурасик Парк)

Ако след като сте изгледали някои от филмите за Джурасик парк, първата ви реакция е била: „Тия динозаври изглеждат забавни, иска ми се да отида там“, сигурно ще ви е яд, че сте пропуснали да се подпишете в такава петиция. Такава съществува и е събрала над 2000 подписа. Искането е някои от националните паркове по света да се „напълнят“ с истински, живи динозаври.

Създателят на подписката признава, че я е пуснал на шега, но много от последователите са убедени, че такъв парк в действителност може да бъде създаден.

3. Да се построи „Звезда на смъртта“ (от Star Wars)

Малко над 35 000 фенове на поредицата са подали петиция до Белия дом, настоявайки за създаването на такава на космическа станция. Интересното е, че в случея Белият дом пуска официален отговор, давайки напълно обосновани аргументи и показвайки защо идеята е безумна. Белият дом и САЩ, като цяло, не одобряват политика на взривяване на планети... поне за сега. А ако това се промени, няма да е много икономически изгодно да се построи такава станция, защото сумата за такъв проект е определяна на $850 000 000 000 000 000 (интересно е как са го изчислили точно). Това повдига един много важен въпрос: От къде, по дяволите, Дарт Вейдър е спестил за ДВЕ Звезди на смъртта.

Актьори / Режисьори

A B C D E F G H
I J K L M N O P
Q R S T U V W X
Y Z

Блог

7 Известни филмови сцени, които съществуват само, за да спестят пари - 5


Една от най-милите сцени във филма Роки / Rocky (1976) включва италианския жребец ...

Те питат

GiovanniSt Sep 13 2017 9:18PM


Филми на Луи Де Финес

Повече...

Попитай Всички въпроси

Жанр

Star Wars Millenium Falcon c-3po bb-8 stormtrooper helmet

Коментари

CMo Jun 19 2017 1:57PM


The Best Offer / Най-добрата оферта
Вчера видях този филм и реших да го гледам, причините: имам голям интерес към агорафобия, участието ...
Повече...