Топ 5 на най-високоплатените актьори в света за 2015


29.2.2016 18:09 | 3506

5.Адам Сандлър – 41 милиона долара

Адам Сандлър е многократно критикуван за слабите му филми през последните години. Въпреки това той продължава да привлича зрителите и да печели „големи“ пари. В допълнение към двата си филма показани на голям екран(„Пиксели“ и „Хотел Трансилвания 2“), Сандлър засне и филм (The Ridiculous six)  за интернет платформата NetFlix.

Освен приходите си от филмови роли, актьора получава хонорари и от продуцентство музика към филми, сценарии още няколко оригинални лични проекти. Критиците може и да не го одобряват, но той продължава да привлича зрители в киносалоните и да печели милиони, превръщайки се в един от най-успешните комедийни актьори.

 

4.Брадли Купър – 41,5 милиона долара

Американецът може да е участвал само в 2 филма през 2015 („Burnt“ и „Joy“), но освен от тях, той е спечелил солидни приходи и като продуцент (има и няколко участия) на сериала „Limitless“ на CBS. Купър се е доказал, както като комедиен актьор, така и като екшън звезда и е една от най-популярните звезди в Холивуд. И ако се окажат верни слуховете за участие в нов филм за Индиана Джоунс, Брадли Купър явно няма да има нужда да се притеснява за бъдещето си още дълго време.

 

3.Вин Дизел – 47 милиона долара

Вин Дизел може да е познат на широката публика като екшън звезда, но освен това той е и доста добре печелещ филмов продуцент. Той не само изигра главната роля в „Бързи и яростни 7“ и „Последният ловец на вещици“, но също така ги и продуцира.

Дизел не крие амбициите си да седне на режисьорското кресло в близко бъдеще.  Освен това се очаква продължение на  „Трите хикса“ , както и ново попълнение в поредицата „Бързи и яростни“. Изглежда, че актьорът ще е доста зает и ще продължава да печели солидни приходи и занапред.

 

2.Джаки Чан – 50 милиона долара

Навярно ще е изненада за повечето от вас, че Джаки Чан заема второто място в тази класация. Повечето зрители го приемат като забавен актьор, участващ предимно в непретенциозни екшън-комедии. Всъщност китаецът е постигнал много на глобално равнище. През 2015 година е заработил приходите си от различни участия и основно от китайския филм „Dragon Blade“,където Чан е продуцент и играе главната роля.

 

1.Робърт Дауни Джуниър – 80 милиона долара

Робърт оглавява престижния списък за трета поредна година. Със своите 80 милиона долара, звездата от „Железният човек“ напълно „смазва“ конкуренцията . Приходите му идват предимно от „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, който спечели 1.4 милиарда долара.

Договорът му с „Марвел“ включва най-малко още два филма, така че няма да е изненада, ако Робърт Дауни Дж. продължи да оглавява този списък и в следващите няколко години.

 

Автор: Виктор Кърджиев

Снимка: Entertainment weekly

Актьори / Режисьори

A B C D E F G H
I J K L M N O P
Q R S T U V W X
Y Z

Те питат

shushu mushu Aug 15 2017 4:40PM


Моля да ми препоръчате филм с неочакван край.

Повече...

Попитай Всички въпроси

Жанр

Star Wars Millenium Falcon c-3po bb-8 stormtrooper helmet

Коментари

CMo May 25 2017 6:31PM


Kids / Хлапета
Гледам го и си мисля - това е прекалено! В следващия момент се сещам, че не е /беше/ прекалено, ...
Повече...