Официално: Аватар се сдобива с очаквано продължение

8.2.2016 18:59 | 834

Снимките на Аватар 2 започват април 2016 година в Нова Зеландия. Първоначалната дата за премиерата на филма бе отложена (първоначално се очакваше  да излезе Декември следващата година) поради факта че Джеймс Камерън дори не е започнал работа по проекта.

С обявяването на точна дата, в бъдеще очакваме повече информация за актьорския състав. Сам Уортингтън сигурно благодари на съдбата, като се има предвид факта че кариерата му търпи застой в последно време. Той не успя да си намери място в големите холивудски хитове през последната година, като за последно го гледахме да катери заснежените върхове в приключението  „Еверест‘‘, заедно с Джейк Гиленхал и Джейсън Кларк.

В предишни интервюта Камерън е споделял, че продължението на блокбъстъра ще се фокосира и ще разкрие повече относно океаните на опасната планета Пандора. По този начин действието ще се пренесе от джунглите, към места и събития които феновете не са виждали досега. Повече детайли ще бъдат разкрити в бъдеще. Въпреки че са минали 7 години от излизането на филма, едва ли може да се говори за липса на интерес от страна на зрителите. Все пак „Аватар“ е един от най-печелившите филми в историята на киното.

„Аватар 2“ нама точно определена премиерна дата, но се очаква да е някаде през 2018 година. 9 години след излизането на първия филм. Ще очакваме повече информация  в идните месеци.

Актьори / Режисьори

A B C D E F G H
I J K L M N O P
Q R S T U V W X
Y Z

Те питат

lili.ilieva Jul 8 2017 2:00AM


защо немога да гледан онлйн от този сайт

Повече...

Попитай Всички въпроси

Жанр

Коментари

CMo Mar 20 2016 12:15AM


Before I Go to Sleep / Преди да заспя
Държи те в напрежение и любопитство до края на филма. Хубаво е да се гледа вечер, за да "влезеш" ...
Повече...